Veseli december v Pliskovici

Iščete prostor, kjer bi v miru in intimi preživeli letošnje praznike? Za vas smo pripravili idealno rešitev. Najemite celo hišo in preživite praznične dni v najboljši družbi.

Beri dalje

Počitnice na Krasu

Poletje je čas za ustvarjanje nepozabnih doživetij. Ustvarite si letošnje počitniške spomine na Krasu. Za vas smo pripravili enkratno priložnost. Za svoje bivanje lahko unovčite tudi turistične bone.  

Beri dalje

Hostel ponovno odpira vrata

Mladinski hotel Pliskovica, v petek 22.5.2020, ponovno odpira vrata prenočitvenih kapacitet. Ker je vaša varnost naša prioriteta, smo spalne enote, v skladu s priporočili pristojnih institucij, prilagodili trenutnim izrednim razmeram. Ponujamo vam možnost bivanja v štirih različnih spalnih enotah z lastno kopalnico.
Beri dalje

Ponudba za šolske skupine

Vpeta med vinograde in pristno kraško gmajno leži vas Pliskovica. Umaknjena od vsakdanjega vrveža, ponuja pristno doživetje naravne in kulturne dediščine. Domovanje v prijetnem zavetju prenovljene kraške domačije, s skupnimi prostori, več posteljnimi sobami in velikim dvoriščem, že samo po sebi narekuje druženje, medsebojno sodelovanje, in  varno zavetje. 

Beri dalje

Brezplačno vodenje po Pliskini poti

Ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov, pripravljamo skupaj z Društvom vodnikov Krasa in Brkinov, brezplačno turistično vodenje po Pliskini poti, ki bo v soboto, 29.2.2020 ob 9.30.
Zaključek v Mladinskem hotelu ob čaju. 
Dolžina pohoda: 6 km
Zbirno mesto: Latnik evropskega prijateljstva (pred trgovino)

Beri dalje

Ekspedicija Pliskovica

Za obisk Pliskovice je primeren vsak letni čas. Najbolj pristno doživetje naše vasi pa je zagotovo v spremstvu lokalnega vodnika. Odpravite se z njim na voden ogled vasi ali Pliskine učne poti. Da pa bo doživetje še boljše, pokukajte k našim ponudnikom. Presenečeni boste!
Za vas smo pripravili poseben program, ki vključuje voden sprehod po vasi z obiski dveh vinarjev, kamnoseka in čebelarja. 

Beri dalje

Igorjev pohod "Od kala do kala"

Ob svetovnem dnevu mokrišč RD Pliska in Mladinski hotel Pliskovica vabita na 15. tradicionalni Igorjev pohod "Od kala do kala".
Nedelja, 2. februar 2020 ob 10. uri
Zborno mesto: Pliskovica – Latnik evropskega prijateljstva
Dolžina pohoda: okrog 7 km/ 3 ure

Beri dalje

Novoletni pohod z lučkami

POMEMBNO: SPREMEMBA URE POHODA.
Obveščamo vas, da bo pohod, zaradi nepredvidenih sprememb ob 18:30 namesto ob 17:00, kot je bilo prvotno objavljeno.
Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo.

Lepo vabljeni, da sen nam tudi letos pridružite na večernem pohodu z lučkami. Dobimo se v soboto, 11. 1. 2020 ob 18:30 uri, pri latniku evropskega prijateljstva v Pliskovici.

Koncert pod zvezdami "TRIO VIVERE"- nov termin!!!

Z veseljem sporočamo, da imamo nov datum za koncert Tria Vivere. V kolikor bo vreme dopuščalo se vidimo v sredo, 14.8.!!!!:) p.s. naslednji dan je praznik in zato za mnoge dela prost dan. Ker pa bo dan takrat že krajši, začnemo ob 20.00!!! Če ste karto že kupili in se 14.8. ne bi uspeli udeležiti koncerta nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 05 764 02 50!

Kronanje kraljice terana

Dosedanjo kraljico terana Tinkaro Gulič, bo v soboto 3.8. zamenjala nova, Nuša Živec. Če bi jo radi spoznali, se nam pridružite v mladinskem hotelu Pliskovica ob 19.00. Prisotni bodo še najboljši terani, kraški pršut, pa tudi kaj sladkega se bo našlo

Beri dalje

ODPOVEDAN koncert Trio vivere

Ker koncert pod zvezdami ne more biti pod oblaki, moramo na žalost jutrišnji koncert odpovedati. Koncert bo prestavljen najbrž v avgust. Spremljajte našo stran za nadaljnje informacije. Za razumevanje se vam zahvaljujemo.

Koncert pod zvezdami "TRIO VIVERE"

Tokrat v Pliskovici gostimi tri priznane vokeliste, Aljaža Farasina, Matjaža Robavsa in Gregorja Ravnika, ki nam bodo pričarali še en prekrasen večer na dvorišču našega hostla. Vstonice so že na voljo. 

Beri dalje

Galerija

Interior_8
 • Interior_8
Interior_5
 • Interior_5
Exterior_3
 • Exterior_3
Interior_1
 • Interior_1
Other_1
 • Other_1
Other_4
 • Other_4
Interior_6
 • Interior_6
Other_2
 • Other_2
Interior_2
 • Interior_2
Other_5
 • Other_5
Other_3
 • Other_3
Interior_9
 • Interior_9
Exterior_2
 • Exterior_2
Exterior_1
 • Exterior_1
Interior_4
 • Interior_4