Koncert pod zvezdami "TRIO VIVERE"

Tokrat v Pliskovici gostimi tri priznane vokeliste, Aljaža Farasina, Matjaža Robavsa in Gregorja Ravnika, ki nam bodo pričarali še en prekrasen večer na dvorišču našega hostla. Vstonice so že na voljo. 

Pop-opera je uveljavljena zvrst, v kateri blestijo umetniki kot svetovno znani Andrea Bocelli ali mladi italijanski trio Il Volo, ki sta s svojo kombinacijo prikupnih pop melodij in opernega pevskega pristopa osvojila mednarodno občinstvo.

Sloveniji se s tem glasbenim področjem ukvarja Trio Vivere, ki ga sestavljajo trije izjemni vokalisti:
Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Gregor Ravnik.

Njihov repertoar zajema uspešnice iz žanrov zabavne, koncertne in operne glasbe.
Robavs (protagonist muzikla Cvetje v jeseni in profesor na Akademiji za glasbo v Ljubljani) in Farasin (eden najbolj uveljavljenih slovenskih opernih pevcev) sta skupaj prepevala v triu Eroika, ki je decembra leta 2016, po 10-letnem, izjemno uspešnem delovanju, zaključil svojo pot s slavnostnim koncertom v razprodani dvorani Grand hotela Union v Ljubljani. Gregor Ravnik od lanskega leta prinaša svežino v novonastalo skupino s svojo mladostjo in šarmom ter izjemnim vokalom.

Vstopnice so na voljo v:
- Mladinskem hotelu Pliskovica
- TIC Sežana
- TIC Lokev in
- TIC Dutovlje
Lahko pa si jih priskrbite tudi z bančnim nakazilom. (Za več podrobnosti pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)

Cena:
- prvih 50 kart: 15€ (na voljo do razprodaje)
- v predprodaji: 20€
- na dan dogodka: 27€