Pravno obvestilo

 

Zaščita pravic

Spletna stran www.hostelkras.com je skupaj s celotno objavljeno vsebino last Zavoda ŠTIP Sežana. Uporaba kateregakoli tekstovnega, grafičnega, multimedijskega ali drugega spletnega materiala s te strani je za kakršnekoli druge namene prepovedana, razen če lastnik uporabo eksplicitno dovoli.

 

Zasebnost in varovanje podatkov

Na spletni strani www.hostelkras.com zbiramo nekatere osebne podatke, ki so nujno potrebni za informativno rezervacijo sob, informativno rezervacijo paketov, prejemanje elektronskih obvestil ter pošiljanje odgovorov na vprašanja obiskovalcev spletne strani. Zavod ŠTIP Sežana vse osebne podatke uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih hrani le za lastno uporabo. V nobenem primeru jih ne posreduje tretjim fizičnim in pravnim osebam.

 

O piškotkih

Med obiskom naših spletnih strani se na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo z vgrajenim spletnim brskalnikom poleg vsebin prenesejo tudi piškotki. Piškotki so krakte tekstovne datoteke, ki omogočajo lažjo in kakovostnejšo uporabo naših spletnih strani, beleženje vaših morebitnih nastavitev, povezanost s socialnimi omrežji, nam pa izvajanje anlize obiskanosti in s tem stalno izboljševanje naše vsebino in naše ponudbe.

Z našimi piškotki ne zbiramo nobenih informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče kakorkoli osebno prepoznati oziroma vam kakorkoli prilagajati vsebino naših spletnih strani, če tega niste sami nastavili. Vaših osebnih podatkov ta stran za svoje delovanje ne uporablja in ne potrebuje.

Čeprav z našimi piškotnki ne posegamo v vašo zasebnost, vas vseeno vljudno prosimo, da nam z vašo privolitvijo dovolite namestitev piškotkov na vaš računaln.

 

Nasvet

Na shranjevanje piškotkov lahko vplivate tudi z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku. Z ustreznimi nastavitvami lahko kadarkoli omejite njihovo uporabo oziroma jo v celoti onemogočite. Poleg tega lahko kadarkoli preko vašega spletnega brskalnike zbrišete vse piškotke, ki so se že namestili na vašem računalniku. V pomoč cam ponujamo povezave na navodila, koko to storiti pri nekaterih popularnih spletnih brskalnikih:

 

 

Seznam naših piškotkov

ime: wf_editor_jform_articletext_state
namen: Naše CMS orodje ga nastavi ob dostopu do strani in je namenjen zgolj delovanju tega sistema in samo v primeru, da ste urednik te strani. Tega cookija sicer na vašem računalniku ni.
izdelovalec: joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: do konca seje

ime: plg_system_eprivacy
namen: stran si zapomni, da ste dovolili uporabo cookijev
izdelovalec: richeyweb.com za joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: 1 mesec

ime: ff2aa6b528070cffece02f28f4270b15
namen: stran si zapomni vaš izbrani jezik
izdelovalec: joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: do konca seje

ime: a033e085c9b3d2cc3f160932113b45f6,
b1c28830005bcad1cec52dfb9af38917

namen: interni za delovanje spetne strani
izdelovalec: joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: do konca seje

 

Omejena odgovornost

Vsebina na spletni strani www.hostelkras.com je zasebne informativne narave in nima vrednosti uradnih ali javnih dokumentov ter občil. Zavod ŠTIP Sežana zato ne odgovarja za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno nastalo škodo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Vsebine uporabljate izključno na lastno odgovornost.

 

Podatki o našem podjetju

JAVNI ZAVOD:
JAVNI ZAVOD (kratko):

matična številka:
davčna številka:
sedež / poslovni naslov:
 

TRR/IBAN:
BIC:

Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana
Zavod ŠTIP Sežana
 
1305832
SI27406199
Sežana
Kosovelova 5, 6210 Sežana
 
SI56 0131 1603 0721 806
BSLJSI2X