Martinovo doživetje v Pliskovici

V okviru Martinovanja na Krasu, tudi letos pripravljamo martinov dogodek v Pliskovici. Gre za edinstveno martinovo doživetje z degustacijami pri šestih vinarjih, čebelarju in zdravico s kamnosekom. Zaključek dogodka bo na našem dvorišču. 

Beri dalje

Dalmatinski večer s klapo RIŠPET

V Pliskovico se vrača klapa Rišpet. Pridružite se nam v petek, 28. julija na Dalmatinskem večeru, ki bo glasbeno in kulinarično obarvan. Poletni večer z najlepšimi napevi dalmatinske glasbe v izvedbi klape Rišpet. Z nekaj tipičnimi jedmi bomo poskrbeli za popoln pridih Dalmaciije. Manjkala pa ne bo niti izvrstna ponudba kraških vin.

Beri dalje

Festival kamna 2023

Tekmovanje; pred-izbor za EUROSKILLS, TRŽNICA, sejem KAMNOSEŠKIH IZDELKOV, KAMNARSKA KUHNCA, POHOD, KOLESARJENJE , razstava ČIPK, predstavitev ponudnikov, predstavitev zgodovine NABREŽINSKIH KAMNOLOMOV, kavadurska marenda, delavnica SUHOZIDNE gradnje, turnir v BRIŠKULI in šacanje PRŠUTA, MEDENE RADOSTI na čebelarstvu PETELIN, večerna zabava, zaključna prireditev s podelitvijo MEDALJ in priznanj.

Beri dalje

Poletni tabor v Pliskovici 2023

Poletni tabor je namenjen vsem osnovnošolskim otrokom, ki si želijo veliko zabave, športa, iger in spoznavanja narave. Skupaj z nami bodo preživeli nepozaben teden v samem osrčju Krasa in domov odšli z veliko novimi doživetji. V sklopu tabora se bomo enkrat odpravili tudi na morje, kjer bodo otroci lahko spoznali jadranje in veslanje na vodi.

Beri dalje

Igorjev pohod "Od kala do kala" 2023

Ob svetovnem dnevu mokrišč RD Pliska in Mladinski hotel Pliskovica vabita na  tradicionalni Igorjev pohod "Od kala do kala".
Nedelja, 5. februar 2023 ob 10. uri
Zborno mesto: Pliskovica – Latnik evropskega prijateljstva
Dolžina pohoda: okrog 7 km/ 3 ure

Beri dalje

Orientacijski tek

V sodelovanju z Društvom za razvoj orientacijskega teka, za zaključene skupine ponujamo novo aktivnost, ki ponuja obilico druženja, zabave in rekreacije na svežem zraku. Gre za aktivnost, ki je primerna za vse starosti in kondicijske pripravljenosti. Predznanje ni potrebno. Razgibaj svoj um in telo na aktiven in zabaven način.

Beri dalje

Najem hostla

Najemite celoten hostel in doživite svoj nepozaben dan v osrčju Krasa. Prepustite se magični energiji 400 let stare domačije, sprostite se in uživajte v intimi kraškega dvorišča. Se pripravljate na poroko, organizirate poslovno ali družinsko srečanje, želite praznovati svoj rojstni dan, fantovščino, dekliščino, obletnico poroke, zaključka šole,... Enodnevni najem že od 653,53€

Beri dalje

Pridobili smo okoljski znak Green Key

Naš Hostel KRAS je v letu 2021 pridobil okoljski znak *Green key – Zeleni ključ*, ki je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji

Beri dalje

Dobrodošli v zeleni in varni Sloveniji!

Slovenija je med prvimi državami na svetu pridobila znak Safe Travels (varna potovanja) Svetovnega potovalnega in turističnega sveta (WTTC).
Tudi Mladinski hotel Pliskovica se pridružuje pobudi Slovenske turistične organizacije "Green&Safe" pri skrbi za zelen, odgovoren in varen turizem.

Beri dalje

Počitnice na Krasu

Poletje je čas za ustvarjanje nepozabnih doživetij. Ustvarite si letošnje počitniške spomine na Krasu. Za vas smo pripravili enkratno priložnost. Za svoje bivanje lahko unovčite tudi turistične bone.  

Beri dalje

Hostel ponovno odpira vrata

Mladinski hotel Pliskovica, v petek 22.5.2020, ponovno odpira vrata prenočitvenih kapacitet. Ker je vaša varnost naša prioriteta, smo spalne enote, v skladu s priporočili pristojnih institucij, prilagodili trenutnim izrednim razmeram. Ponujamo vam možnost bivanja v štirih različnih spalnih enotah z lastno kopalnico.
Beri dalje

Galerija

Other_4
 • Other_4
Interior_3
 • Interior_3
Other_1
 • Other_1
Exterior_1
 • Exterior_1
Exterior_4
 • Exterior_4
Interior_9
 • Interior_9
Interior_4
 • Interior_4
Interior_7
 • Interior_7
Other_5
 • Other_5
Other_3
 • Other_3
Interior_1
 • Interior_1
Interior_6
 • Interior_6
Exterior_3
 • Exterior_3
Interior_5
 • Interior_5
Other_2
 • Other_2