Poletni tabor v Pliskovici 2023

Poletni tabor je namenjen vsem osnovnošolskim otrokom, ki si želijo veliko zabave, športa, iger in spoznavanja narave. Skupaj z nami bodo preživeli nepozaben teden v samem osrčju Krasa in domov odšli z veliko novimi doživetji. V sklopu tabora se bomo enkrat odpravili tudi na morje, kjer bodo otroci lahko spoznali jadranje in veslanje na vodi.

Med poletnimi počitnicami Zavod za šport, turizem in prosti čas prvič organizira Poletni tabor v Mladinskem hotelu Pliskovica. Poletni tabor je tedenski program namenjen vsem osnovnošolskim otrokom (med 6. in 14. letom starosti) iz celotne Slovenije, ki si želijo veliko zabave, športa, iger in spoznavanja narave. Skupaj z nami bodo preživeli nepozaben teden v samem osrčju Krasa in domov odšli z veliko novimi doživetji. V sklopu tabora se bomo enkrat odpravili tudi na morje, kjer bodo otroci lahko spoznali jadranje in veslanje na vodi.

Dnevne aktivnosti znotraj tabora:

celodnevni izlet na morje (kopanje, veslanje in jadranje)
cirkuška delavnica
spoznavanje narave
orientacija v gozdu
športne igre
slackline
lacrosse
pohod
jutranja telovadba
Večerne aktivnosti:

spoznavni večer in druženje ob ognju
opazovanje nočnega neba in sprehod ob zvezdah
ogled filma pod zvezdami
kviz
glasbeni večer
Bolj podroben okviren program najdete v pogojih sodelovanja.

TERMIN POLETNEGA TABORA
od nedelje, 9.7. do petka, 14.7.2023

NAMESTITEV
Otroci bodo skupaj z učitelji nastanjeni v Mladinskem hotelu Pliskovica v samem osrčju Krasa. Hotel deluje v obnovljeni kraški domačiji, ki je zaščitena kot kulturni spomenik. Več informacij o samem hotelu najdete na tej povezavi www.hostelkras.com

OSTALO
Otroci bodo imeli v hotelu na voljo polni penzion. Čez dan jim bo na voljo tudi napitek in sadje.

CENA
Cena ob prijavi enega otroka znaša 299,00 € z DDV. Ob prijavi dveh ali več otrok znaša cena 285,00 € / otroka z DDV. V ceno programa je vključeno strokovno vodenje, spremstvo otrok, polni penzion, sadje, 5x nočitev v Mladinskem hotelu Pliskovica, avtobusni prevoz, tečaj jadranja in veslanja, cirkuška delavnica, delavnice v naravi, slikovni album v digitalni obliki in zavarovanje.

S prijavo pohitite, saj je število mest omejeno! 

Več informacij dobite TUKAJ , na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonsko številko 041 962 934.