Ali lahko mladinski hotel Pliskovica najamem za poroko?

V mladinskem hotelu Pliskovica so poroke možne. V ta namen oddamo celoten hostel, kar pomeni, da so v najem vključene tudi sobe in lahko svatje spijo pri nas. V takem primeru se iz petka na soboto pri nas najame 10 ležišč (priprave), iz sobote na nedeljo pa vse, torej 35 postelj. Vse imate za svojo uporabo (v soboto) razen če pride kakšen obiskovalec na kavico v naš BAR.
V uporabo se odda samo prostor. Za vso nadaljnjo organizacijo in potek dogodka pa poskrbi najemnik (aranžiranje, catering, morebitni dodatni inventar, … ).
Na tem mestu pa je potrebno izpostaviti, da se naš hostel nahaja v središču vasi, torej moramo upoštevati javni red in mir, kar pomeni, da po 22 uri jakost glasbe ne sme motiti sosedov.
Naš vrt sprejme 100 ( tudi več) ljudi. V primeru slabega vremena pa zna nastati težava pri velikem številu svatov, saj imamo na voljo samo manjšo dvorano (največ 35 oseb) tako, da je potreben šotor s podom, ki ni vključen v ceno najema. Postavitev je potrebno urediti preko zunanjih izvajalcev.